Kurv som urtepotteskjuler

Den anden dag fandt jeg kurv, som var blevet sat ned i vores storskraldrum. Jeg syntes den var så flot og dekorativ i mønstret at jeg måtte ‘redde’ den. Den er blevet brugt lidt til at have legetøj i, men nu har jeg købt en guldpalme i IKEA (Chrysalidocarpus lutescens), som jeg synes passer fint i kurven. Så nu er kurven blevet urtepotteskjuler i stedet.

Jeg havde et plastik-cover fra en anden kurv, som kan være mellem planten og kurven, så der ikke siver vand ud.

IMG_3366_edit IMG_3363_editIMG_3369_edit

IMG_3357_edit

Images by @annejimi

 

3 Comments

 1. Jeg faldt lige over din blog, i min søgen på Pilea planter. I mellemtiden har jeg dog et spørgsmål – hvordan passer du den guldpalme? Jeg har købt den selv samme, og har haft den i to måneders tid – jeg synes godt nok at den driller mig, og det gør lidt ondt i mit hjerte når jeg nu kan se at bladene begynder at visne, selvom den får vand osv. 🙁
  Ellers en fin blog! Jeg følger den i hvert fald 🙂

  /Cathrine
  http://www.cathrinefrier.dk

  • Anne

   Hej Cathrine. Tak for din kommentar – jeg troede ikke der var nogen, der læste min blog, da jeg kun lige er startet op 🙂 Mht. Guldpalmen, så har jeg selv kun haft den en 2-3 uger nu. Jeg har indtil videre ikke givet den særlig meget vand, da den vist godt kan tåle at blive lidt tør ind imellem, men jeg sprayer ofte bladene med vand. Anne

   • Som sagt faldt jeg over den, fordi jeg leder efter en pilea-plante og havde søgt frem og tilbage på Google 😉
    Jeg blev helt ærgerlig da jeg så der ikke var flere indlæg, men så kunne jeg jo godt se at den var nystartet! Du har i hvert fald én der læser med fra nu af!

Leave a Reply

Your email address will not be published.